7 Ocak 2011 Cuma

8 ocak dizi özetleri

Annesiyle yaptığı tartışma sonrası Servet çaresiz İstanbul’a taşınma fikrinden vazgeçmek zorunda kalır. Ama kolay pes etmeyecektir. Necip’le bir olup Feraye’den sonsuza kadar kurtulmak için çok ayrıntılı ve haince bir plan yaparlar. Bu arada Feraye başına örülen çoraplardan habersiz yeni dükkanını faaliyete geçirmenin tatlı telaşını yaşamaktadır. Mesut ile Selma’nın ise bir oyun olarak başlayan ilişkileri kendilerinin bile farkına varamadıkları bir şekilde ciddileşmektedir.
Bitmeyen şarkı 17.bölüm izle Bitmeyen şarkı 8 ocak izle
Kemal’le baş başa yemek yiyip film seyrederek geçireceği bir akşam için heyecanlanıp hazırlık yapan Cazibe’nin hevesi Simge yüzünden kursağında kalır. Çünkü Simge de ne zamandır baş başa kalamadığı Kemal’le ilişkisini canlandırmak için romantik bir akşam geçirmeyi planlamaktadır. Simge, Kemal’le yalnız kalabilmek için Cazibe’yi sinemaya gönderir ama Cazibe, Kemal’le Simge’nin romantik akşamının romantizmini kaçırmaya odaklanmıştır.
Yahşi cazibe 27.bölüm izle Yahşi cazibe 8 ocak izle
Bilge ve Yeliz duydukları karşısında dehşete kapılmışlardır. Armi’nin Ozan’a dönmesine karşı çıkarlar. Fakat ablaları Ozan aleyhinde delil bulmak için buna mecbur olduğuna onları ikna eder. Eylül ile Ali’nin arasındaki buzların erimesi ve artık tamamen karı koca olmaları Asiye’nin hiç hoşuna gitmez hatta hırsından kudurur. Son çare Eylül’ü oğlundan ayırmak için hocaya başvurur. Ozan’da Armi ile arasını düzeltmek için Ali ve Eylül’den yardım ister. Her şeyden haberi olan ikili Armi’ye destek olmak için Ozan’ın yemek davetini kabul ederler. Şoku atlatan Yeliz ise Ozan’dan intikam almak için bir plan yapar ve Ceyhun’la randevulaşır. Armi’nin davranışlarından şüphelenen Ozan, Armi’nin çantasında Baran’nın CD’sini bulur ve ona hiç beklemediği bir teklifte bulunur.
Küçük kadınlar 111.bölüm izle Küçük kadınlar 8 ocak izle
Osman, Safiye’ye Nuri Baba’ya hayırlı bir bulması konusunda telkinde bulunuyor. Lakin Safiye’nin bulduğu eş adayı hiş de tekin çıklıyor!

Şeyh’in peşine düşen mafya, araba ile Şeyh’e çarpacakken Sinan, Şeyh’in hayatını kurtarır. Şeyh “dile benden ne dilersen” der. Fakat Sinan bir şey istemez. Çünkü Gülbin onu kovmuştur yine. Şeyh, “o zaman kaldığım otelde sana yemek ısmarlayayım” der. Aynı otelde Şaziment’te Gülbin’e koca bulmaya kakışınca işler karışır.

Cast ajansına kayıt olan Arif, çekim yeri diye mafya mekanına girince kendini belediye başkanın oğlunun sünnetinde tetikçi olarak bulur. Fakat o, bunların hepsini rol sanmaktadır.

Nuri Baba hasta olunca Osman, Safiye’yi arar ve Nuri Baba’ya helal süt emmiş bir kısmet bulmasını ister. Nuri Baba karşı çıksa da, Mert dahil herkes Nuri Baba’ya, bir hayat arkadaşına ihtiyacı olduğunu söyler. Kadınlar kuaförde tanıştıkları, İstanbul hanımefendisi diye tanımladıkları Zehra Hanım’ın, akıl hastanesinden kaçan, 4 kocasını öldüren, baltalı Zehra olduğundan habersizdirler elbette.
Akasya durağı 102.bölüm izle Akasya durağı 8 ocak izle
Deniz kendini hiç hesapta olmayan bir maceranın içinde buluyor.

Güven yaralıdır. Aslı ne yapacağını şaşırır. Güven’in yardımına Efe koşar. Aslı ve Efe, Güven’i hastaneye götürürler. Efe, yolda hastalığına bağlı olarak sıkıntılar yaşar ve kendisini karanlığın ortasında bulur. Aslı ve Güven bir hesaplaşma içindedir. Güven, Aslı’nın yanından kaçar.

Deniz, Özge ile fotoğraf çekimlerinden sonra gittikleri barda daha yakın olmak isteyince Özge bir oyun oynamaya kalkar. Bu durum ikisinin tehlikeli anlar yaşamasına neden olur. Öte yandan Mine, Suzan’ın bir isteğini yerine getirmek için zor bir tercih yapmak zorunda kalır. Bunu yaparken Özge ile Mine ilk defa iletişime geçer. Duygu’nun eline geçirdiği bir bilgi ise Mine’nin işini kaybetmesine neden olacak kadar tehlikelidir.

Güven, Aslı’dan uzak durmaya kararlıdır. Diğer tarafta Efe, elini kolunu bağlayan bir haber alır. İki aşk arasında sıkışıp kalmış durumdayken, Aslı’nın kapısını bir şövalye çalar.
Kavak yelleri 144.bölüm izle Kavak yelleri 8 ocak izle
Batuhan’ın yaşam savaşı doktorların çabasına rağmen başarıya ulaşamayacak gibi görünmektedir.

Batuhan’ın komadan çıkmaması Yiğit’in suçsuzluğunu kanıtlayamaması anlamına gelecek ve Yiğit’i mahkemede bekleyen karar ne olacaktır?

Yaşanan gelişmeleri kaldıramayan ve vicdanını susturamayan Peri, her şeyi Kemal Hoca’ya anlatmaya karar verir. Ancak önüne hiç hesaplamadığı bir engel çıkar.

Asya üzerindeki baskıdan kurtulmak için anlaşma yapmayı kabul eder ve basın toplantısı ile bu büyük anlaşma kamuoyuna duyurulur. Asya’nın mankenlik hayatı ne kadar istemese de önü alınamaz bir şekilde ilerlemektedir.
Yetenek sizsiniz türkiye 8 ocak izle
Cücü, Beyaz ve Jeyms, Haluk hocaya Balon’u şikayet ederken ona yakalanmışlardır. Artık Balon’un kesinlikle onların peşine düşeceğini düşünmektedirler.

Kemal hoca Yiğit’i bulunduğu zor durumdan kurtarmaya çalışırken. Batu’nun durumu aynı zamanda Kazım’ın ona karşı olan tutumunu da belirleyecektir.

Öğretmen kemal 13.bölüm izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder